Tyrving – Friidrett

Gode resultater vekk fra skolebenken

Skolemesterskapet tirsdag bød på mye bra friidrett! Mange gamle, nåværende og helt nye fjes. Tyrving-utøverne satte sitt preg på mesterskapet, men dominerte ikke gullvinnerlista mer enn ca. 50 %. Vi fikk to nye skolerekord, Østerås på 1000 meter stafett i gutter 10. klasse med 2.17,16. De hadde selv den gamle rekorden med 2.18,31. Og så Belset i jenter 9. klasse med 2.34,82, som slo Gjettums 2.38,38.

60 meter var morsomt sett med Tyrving-øyne. Shurabi Suntharalingam gjorde et comeback og vant 9. klasse-løpet med 8,38 i medvind +4,1. Marthe Røe tok sølvet med 8,51 — ei finfin tid men altså i medvind. Vemund Lenschow vant 60 meter på den bra tida 7,39, men i medvind +6,8.

Beste 800 meter ble løpt av Mari Drabløs i 9. klasse. Hun var med 2.27,46 sju sekunder foran sølvvinner, som også var fra Tyrving: Julie Thue Holthe. I 10. klasse gutter vant Lars Giske, men bare så vidt. Av en eller annen grunn stilte ikke NTG-U (Thomas Bucher-Johannessen) i dette klassetrinnet. Thomas Helland-Larsen tok seg av samme distanse i 9. klasse med 2.17,76.

I 10. klasse ble det to sølv til Tuva Eidsten, i 60 meter (8,48/+2,4) og høyde. Vant 60 meter gjorde Jennifer Ankrah, som har begynt å komme på treningene våre i det siste, på 8,47. Martine Svendsen tok seg av 800 meter, foran Synne Flatebakken. Sara Finnema tok sølv i kulestøt. I 9. klasse vant Jenny Ihlen Hunvik med det flotte resultatet 9,53. Marthe Røe vant lengde foran Ilja Engeset.

Vi takker alle elever, lærere og ikke minst funksjonærene som stilte opp i arbeidstida. Og gjorde dette til et morsomt stevne, som det pleier å være.