Tyrving – Friidrett

Jonas Legernes også i gang i terrenget

Etter et vårsemester i Norge er Jonas Legernes tilbake i USA. Han løp NCAA West Regionals fredag, et kjempeløp med 185 deltakere. På denne 10-kilometeren åpnet han veldig hardt for å prøve å få laget kvalifisert till NCAA Championships, skriver han i epost. 2 km løp han på 6.10 — tre sekunder bak teten. 4 km passerte han på 12.25 minutter, nå ni sekunder bak teten. Han fikk det tungt siste halvdelen, skriver han, er ikke helt trent for 10 km enda, men det var en spennede opplevelse og et gøyalt løp avslutter Jonas.

Pallens øverste plasser ble besatt av to av Jonas lagkamerater fra Arizona-universitetet, Lawi Lalang og Stephen Sambu, så her er det mulighet for gode treningspartnere! Lalang har 5000 meter-pers på 13.08 (!) og Sambu på 13.13.

PS. Det var også NCAA South Central Regionals i Arkansas. Karoline Skatteboe startet, men fullførte ikke løpet.