Takk for støtten:

Mer Suksess i annen idrett – Tyrving i alle kanaler

Vi fortsetter serien «Suksess i annen idrett», med tyrvingfolk som bedriver dette enten samtidig med eller etter Tyrving-karrieren. Budstikka hadde 27.oktober en tosiders artikkel ved navn «Disse kan bli fremtidens stjerner«. Det dreier seg om vintersport. Hele tre av de fem har en fortid eller nåtid i Tyrving; det dreier seg om langrenner Petter Reistad, alpinist Nora Grieg Christensen og kombinertløper Espen Andersen (som har løpt HK-stafetten for junior for oss).

Vi kan også peke på artikkelen «Her er Norges Pippi Langstrømpe» (!) i Aftenpostens fotballfrie sone nylig. Styrkeløfter Inger Blikra var sprinter i Tyrving ei tid. Alle disse har også tidligere vært behandla i serien Suksess i annen idrett, og vi venter bare på nye prestasjoner!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar