Tyrving – Friidrett

Smaksprøver, kake- og kalenderutlevering og julegaver

Lørdag 24. og søndag 25. nov fra kl. 14 til kl. 16 er det utlevering av julekaker og kalendere.

Utlevering vil bli fra Nadderud stadion – i det overbygde tribunebygget – hovedtribunesiden.  Inngang midt på banen. Vi setter ut fakler for å sikre oss at alle finner veien!  Ta med noe du kan bære boksene i!   Selvsagt blir det smaksprøver!Vi ønsker kontant betaling ved henting av kakeboksene. NB – ingen bankterminal. Pr. boks koster kr 50 (som også er anbefalt utsalgspris). 

Vi har mange Tyrving-kalendere – med flotte bilder fra årets sesong, og har bestemt at hver utøver kan få med 5-10 kalendere gratis.  Det vil si at man enten kan prøve å selge disse selv – og beholde fortjenesten – eller man kan gi kalenderne som gaver til familie og venner.

I forbindelse med kakeutlevering, blir det også mulighet til å kjøpe Tyrving-tøy – fra vår lille butikk på stadion – som da vil være åpen fra kl. 14 til kl. 16 disse to dagene. Utøvere som har startet nå i høst, og som ikke har fått utlevert hettegenser eller genser m/rund hals+t-skjorte kan hente det nå.

Disse dagene hvor det er utlevering av kakebokser og kalendere, har vi også et spesielt godt tilbud i Tyrving-butikken  der vi selger Tyrvings overtrekksdress fra Asics til kr 500 mot vanlig pris kr 700.  Ryggsekk fra Asics til kr 75 er også et veldig godt julegavetips.

I tillegg selger vi alt gammelt (men ubrukt!) konkurransetøy til kr 50 pr del og overtrekkstøy fra Noname til kr 100 pr. del.