Tyrving – Friidrett

Lagserien bedre enn i fjor

Lagserien er ferdig. Våre kvinner ble nummer fire og mennene nummer seks, henholdsvis samme og en plass bedre enn i fjor. Det gledeligste i år var poengrekord for kvinnene, og at andrelaget for kvinner rykka opp!

Her er noe av hva som skrives: «Aldri har nivået vært høyere i toppen enn i år. Inntil i år har kun Tjalve vært over 23.000 poeng. I år ble Tyrving «kun» nummer fire, men på den glimrende poengsummen 23.026. Tyrving har landets suverent største bredde, med hele 6 lag over minimumsgrensen på 5.000 poeng, men har etter hvert også fått fram flere topputøvere». Og om mennene: «Tyrving viser en svært imponerende jevnhet. Siden de rykket opp i 2008, har de i alle år plassert seg mellom fem og syv, og alltid med en poengsum på 22.000-tallet. Neste år bør de ta målet av seg til å bryte dette, og klatre både i plassering og poeng. Mulighetene er absolutt til stede».

Og om andrelaget: «Som nevnt har Tyrving landets største bredde, og med sin seier sørget de for at det i 2013 blir et 2. lag i den nest øverste divisjonen, for første gang etter at det nåværende divisjonssystemet ble innført i 2002». Gratulerer til oss selv med dette!

Og Lagserien 2013? Den har allerede Amalie Iuel begynt på, med hekkepers m.m.