Tyrving – Friidrett

Mål for sesongen 2013: enquete

I forbindelse med 2013s kontraktsignering av våre best utøvere her i Tyrving, har vi også stilt dem et par spørsmål. Vi vil presentere svarene her på tyrving.com før innesesongen begynner for fullt, og vi tar noen utøvere hver gang. Vi stilte spørsmålene: 1) Hva er ditt sportslige hovedmål for friidrettssesongen 2013? 2) Hva er din hovedbeskjeftigelse utenom friidretten?

Haavard Herness Lien, vårt mellomdistansetalent som er ny kontraktsutøver, svarer:

Mine hovedmål for 2013 sesongen er UM-gull innendørs og utendørs på 800m. Mitt mål for personlig rekord er 1.52 på 800m neste år. Har også fryktelig lyst på norgesrekorden på 600m G17 (den er 1:20.76, red.anm.) For øvrig går jeg første år på Nadderud videregående toppidrett. På vinterstid så prøver jeg også få tid til å stå litt alpint som avveksling til friidrettstreningen. Jeg og familien min er veldig glad for alle i Tyrving, både trenere og støtteapparat, som støtter og følger meg opp.

Karoline Skatteboe svarer:

Jeg har ikke bestemt meg helt for distanse 1500/ 3000m hinder/ 5000m, men målet er uansett å klare kravet til u23 em i Finland :)! For tiden vil jeg si at jeg er 50% student og 50% toppidrettsutøver fordi de legger alt til rette for en god satsing her borte :)  — det er på Southern Methodist University i USA, red.anm.

Ida Nesse svarer:

Jeg håper jo på medalje, men håper mest av alt og kaste over 40 meter (NM-kravet, red.anm.) og ikke være skadet mer! Jeg jobber som grafisk designer hver dag, men satser jo mest på friidrett utenom jobb :):) Friidrett er livet mitt:):)

Så får vi forhåpentlig på plass flere svar etter hvert!