Takk for støtten:

Lederen oppsummerer 2012

IT’S BEEN A VERY GOOD YEAR…

Slik høres det gjerne ut i næringslivet, og nå også i Tyrvings friidrettsgruppe. Det HAR vært et godt år for friidrettsgruppen.

Vi har lagt nok et år bak oss, og i skrivende stund (30. desember) regner jeg ikke med at noe signifikant inntreffer som kan endre året i den ene eller annen retning og som endrer forutsetningen bak dette nyttårsbrevet.

Idrettslig og arrangementsmessig har det vært et strålende år. Idrettslig har det faktisk vært så mye at jeg ikke her ønsker å liste opp enkeltprestasjoner. Dette av frykt for å utelate sentrale sådanne. Vi kommer sterkere tilbake med dette til friidrettsgruppens årsmøte. Uansett, klubbens posisjon som den ledende klubb i aldersbestemte årsklasser er
ytterligere befestet gjennom mer enn 80 UM-kvalifiserte utøvere. Ingen klubber har noen gang vært i nærheten av (halvparten av) dette. Vi har også utøvere som har representert Norge med flotte resultater i løpet av året.

For neste år åpner det seg en ny og spennende situasjon, når friidrettshallen i Bærum Idrettspark kan tas i bruk fra ca 1. mars. Dette i form av prøvedrift med uttesting av hallen og de tekniske fasiliteter. Her er det mye å glede seg til i 2013. Topp treningsfasiliteter både ute og inne er et viktig rammeverk for vår vekst som klubb.

Jeg vil benytte anledningen til å takke daglig leder, øvrig administrasjon, styremedlemmer, komitemedlemmer, ivrige foreldre, sponsorer, trenere, utøvere, dommere, representanter i Akershus Friidrettskrets og andre hjelpende entusiaster for innsatsen i året som er gått.

Med ønske, og uten den ringeste tvil, om et GODT NYTT ÅR for Tyrving og for alle dere som er en del av dette.

Einar Drabløs

Styreleder, IL Tyrvings friidrettsgruppe.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar