Takk for støtten:

Tyrving vant premiepenger som Necon-klubb

Prosjektet NECON-klubben har gjennomført sitt første leveår, og det er tid for premieutdeling. Som et ledd i konseptet kåres «pallen» med klubber som deler 150.000 i premiepenger til videre utvikling av klubben. I dette første året havnet faktisk fire klubber på pallen, med en vinner og delt plassering blant de øvrige tre. Hvem som blir årets Necon-klubb 2012 blir først presentert under kompetansehelgen i Trondheim førstkommende lørdag. Men vi kan nå avsløre at de fire klubbene som havner på «pallen» er i tilfeldig rekkefølge, Osterøy, Tyrving, Haugesund og Dimna.

Dette skriver NFIF til oss i dag. Dette er vi selvfølgelig fornøyde med, og håper at vårt klubbnavn blir ropt opp øverst på pallen! Uansett utfall har det hjulpet å være Necon-klubb. Prosessen med organisasjonsutvikling som Necon-klubb-statusen har hjulpet oss med er fortsatt underveis, i påvente av årsmøte, men Tyrving har nok blitt mye mer bevisst på utfordringene som venter oss. Det er tegnet opp et oppdatert organisasjonskart som skal kjøres inn i nærmeste framtid.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar