Takk for støtten:

Analyse-boss

Vi på tyrving.com har en spalte som heter «Suksess i annen idrett» og i dag kan vi melde om en tidligere Tyrving-gutt som har gjort seg bemerket nylig, men utenfor banen. Jonas A. Bernstein, f.1989 som var med i Tyrving en periode har nemlig blitt hyret som sjef for kampanalyse for Ham-Kams fotballag! «Jobben innebærer å se videoopptak av alle kampene og klippe ut episoder til Skogheim og Haagis. Analysen skal brukes både til hele spillergruppa og direkte med enkeltspillere», skriver Ham-Kams hjemmeside. Bernstein studerer på Høgskolen i Elverum. Graver vi dypt nok i arkivene, ser vi at Bernstein også har referert fra Tyrvings barnestevner i Budstikka. Det er med andre ord absolutt en av våre som nå skal dybdeanalysere grønnkledde menn.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar