Mari Bekkerud
20:04(5)
04:05(2)
Therese Sævik

Delt førsteplass etter en første, god etappe av Aurora. Pallplass ut av stadion før vi ség ned på femte plass. Her holdt vi oss resten av stafetten, rett og slett. Men Therese Sævik var bare to sekunder bak Strindheim etter sin etappe.

Sara Solheim

Her må vi nok innrømme at vi tapte terreng og var 55 sekunder etter Strindheim etter sjuende etappe. Men plassen beholdt vi. Torunn Hammersland stilte opp igjen, og så sier vi velkommen tilbake til Ida Landgraff! Nykommer Sara Solheim løp også godt, på en av de etappene med aller tøffest konkurranse (altså der de andre lagene hadde satt opp sine beste).

Julie Apeland

Velkommen tilbake til Ingunn Weltzien også, Heidi var som vanlig blant de beste på sprinten og både Ingvild og Julie knappet mye inn på Strindheim. Avstanden opp hadde minket til 21 sekunder i mål. Avstanden opp til bronse var 2.44 minutter.

MENN ELITE

Plasseringen, 13. plass, var jo ikke den beste. Men herrelaget varierer litt fra år til år. Her er etappetidene:

Øystein Svendsen

Omtrent samme nivå plasseringsmessig på de fleste her. Merk dog at Haavard Liens sjuendeplass ikke må legges for mye vekt på. Han vekslet likt med 1.48-løper Håkon Mushom og hadde stort sett skikkelige kanoner foran seg.

Snorre Barkbu

Ikke så mye å kommentere her; det ble løpt på det jevne. Flott prestasjon dog av Eivind Hvistendahl som bl.a. løp likt med en 10-sekunders løper som Lars Jøran Storhaug og ett sekund bak Peter Quarcoo. Velkommen tilbake til Timothée Jung og velkommen til Erland Kvisle som for meg er ny hos oss. Eivind D og Snorre tilbake fra militæret / skade.