Takk for støtten:

Takk for meg!

Klikk på les mer for å tyde denne kryptiske beskjeden.

Det er altså jeg, Morten Haave, som takker for meg.

Ikke i alle roller, men som nettsidas medredaktør — «vaktsjef» for sportslige nyheter og sideinnhold.

Ambisjonsnivået med Tyrving-sida har vært å ha Norges beste klubbside. I store deler av året har vi ligget på 25+ nyheter i måneden. Har ikke vært fornøyd med alt, antall bilder kunne for eksempel vært høyere, men det har alt i alt gått riktig så bra.

Jeg tror mitt første referat var fra innendørs-UM i 2009. Det blir en oppgave for historikerne å finne ut, altså meg det også.

Klubben har i dette tidsrommet eksplodert i kvantitet og kvalitet, og det er gøy! Det har blitt mer og mer arbeid med å dekke stevner på en ordentlig måte. Dette, jobbsituasjon samt hovedgrunnen — det at jeg ikke lenger daglig ser og prater med utøvere og trenere — gjør det på tide at andre tar over.

Når begrepet «Takk for meg» som sagt ikke dekker «alle roller», så beror det på følgende: Jeg beholder fortsatt tilgangen, og legger ut ting nå og da. Gjerne etter avtale. Men jeg tar dessverre ikke imot innsendte saker.

Alle gode ting er tre

Allerede 1. november var det slutt med referater for 10-14 år. Som dere kanskje har sett har vi fått en kar med god oversikt over denne fine gruppa, nemlig Ingvar Sperstad. Han dekker heretter aldersklassene for både gutter og jenter.

Veteraner dekkes allerede godt, av Per Inge Galaaen, gi den mannen et brukernavn og passord!

Derfor spør jeg i samme sleng om noen kan ta over å omtale årsklassene 15+. Det er IKKE teknisk vanskelig, faktisk har Tyrving det letteste publiseringsverktøyet på markedet.

Litt snikreklame på slutten

Hvis du har lyst til å lese mer om friidrett, kan du jo prøve Årbok for friidrettshistorie.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar