Tyrving – Friidrett

Gull, 2 sølv og bronse

ble medaljefangsten for Tyrvings utøvere da Jr.NM ble innledet i Fredrikstad fredag.  Vi gratulerer Helene Rønningen (16) med GULL på 100m i klassen KJ19. Tiden ble 11,95 i finalen men dessverre var det for mye medvind (3,8).   Helene har hatt en flott sesong så langt med deltakelse  i JR.VM og uttak på Norges lag til EM i Sveits.

Sølvmedaljer  ble det i begge kvinneklassene.  Sofie Olsholt (18) hoppet 5,64 i lengde og fikk dermed sin sølvmedalje.  Samme valør  ble det på Karoline Skatteboe (21) som heldigvis får tid til deltakelse både i JR.NM og NM før hun reiser til USA og fortsetter med studier der.

Albert Sperstad (15) vant bronse på 5000m.  Albert fikk noen timers fri fra konfirmasjonsleiren, som tilfeldigvis (eller kanskje heller heldigvis er i Fredrikstad-området).  5000m for MJ19 må for øvrig ha vært en veldig spennende øvelse, og utfra resultatene tyder alt på en spurtoppgjør.  Fra første til andreplass skilte det kun 34 hundredeler, og fra sølv til dobbel tredjeplass var differansen kun 22 hundredeler.

Samtlige resultater fra fredagen ser man ved å klikke på denne linken:  http://webres.andro.no/nm_junior/2014/dag1/Resultatliste%20-%20Komplett.pdf