Tyrving – Friidrett

Info før helgens Jr.NM i Fredrikstad

Vi beklager at denne informasjonen ved en intern misforståelse blir sendt ut så sent.  Mesterskapet går som kjent i Fredrikstad fredag til søndag. Banen ligger i Lislebyområdet som er litt nærmere Bærum enn Fredrikstad sentrum. Mesterskapets hjemmeside ser du her:

http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1354369

Her finner du både tidsskjema og startlister.

NB! For første gang (?) i et mesterskap blir det kvalifisering tresteg for jenter. Denne går lørdag kl. 11.00.

Tyrving vil ha eget telt på stadionområdet og vil sørge for innkjøp av brødmat og drikke til felles benyttelse under mesterskapet. Svein Stølen vil være «plass-sjef». Tyrving har også med medisinkoffert med is, tape, plaster etc.

Svein vil også ha hånd om alle startnumre. Husk at det vanligvis er startnummer både foran og bak under mesterskapene og at startnummer skal være festet på konkurransedrakten som normalt skal vises frem ved avkrysning. Opprop skjer ved personlig fremmøte senest en time før øvelsesstart. Beregn god tid – det blir lett kø når man skal krysses av i en betjent bod i stedet for at man selv eller leder/foreldre gjør det på en opphengt liste.

Husk at på mesterskapene er oppropsfristen endelig. Når listen er tatt inn, nytter det ikke å storme sekretariatet for å få delta. Hvis noen av uforutsette grunner blir forsinket, må det straks gi beskjed til Svein på telefon 90633514, til Stephan på 46402378 eller til Jo på 92699045. Vi vil da gjøre vårt ytterste for å få dere med, men ingen garantier kan gis.

Siden det er bare  1 ½ times kjøring til Fredrikstad, har vi som tidligere meddelt ikke organisert transport eller overnatting. Hvis noen mangler skyss, må de straks gi beskjed til Jo så forsøker vi å finne en løsning.

Stafett:

Tyrving skal i utgangspunktet stille fem stafettlag på 1000 meter stafett – tre for jenter og to for gutter. Stephan holder i lagene.

 

Hvis du har spørsmål – vennligst kontakt Jo på 926 99 045.