Takk for støtten:

Katarina over EM-kravet!

Under den store hopperfesten i Cottbus i kveld satte Katarina Mögenburg suveren norsk årsbeste og ny personlig rekord samtidig som hun klarte EM-kravet. For å delta unders årets innendørsmesterskap i Praha er kravet 1,87, mens Katarina svingte seg over 1.88 i annet forsøk. Den gamle persen hennes var 1.86, mens hun hadde 1.84 som årsbeste fra sist helg.

 

Katarina kom med i konkurransen som reserve for en av de beste tyske hopperne og fikk et utfordrende møte med store deler av verdenseliten med den tredobbelte europamester Ruth Beitia i spissen. Ekstra morsomt var det også at vi fikk til streaming fra stevnet på storskjermen i Bærum Idrettspark slik at utøverne våre kunne følge med på konkurransen mens de trente høyde med Katarinas faderlige opphav, Dietmar Mögenburg!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar