Takk for støtten:

Ta utfordringen!

Kjære Tyrving-medlem/forelder.

Tyrving er en stor og veldrevet friidrettsklubb med imponerende sportslige resultater (les Årsberetningen for 2014). Dette er  takket været stor og god innsats fra utøver og trenere, men også fra foreldregruppen som stiller på arrangementer og til administrative verv. Vi er godt inne i et nytt år med påfølgende årsmøter der ulike styreverv skal fylles. Kabalen med å finne kandidater til Tyrvings hovedstyre er nesten løst, men vi  trenger nye personer inn. I den anledning ber vi de som er interessert i å delta eller som har forslag på andre kandidater som vil gjøre en innsats for klubben om å ta kontakt med en av de to undertegnede.

 

Vi trenger rask tilbakemelding og har satt frist til mandag 2 februar.

Mvh Einar  og Ingrun

 

 

PS – Dersom det er noen som føler de besitter enten kompetanse eller har et ønske om å bidra i klubbens mange komiteer, hører vi gjerne fra dere.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar