Takk for støtten:

Kjempetid av Haavard Lien

I dag løp han på 49.02 innendørs i Göteborg – en tid som er sekundet bedre enn persen innendørs fra i fjor da han tok en overraskende bronsemedalje i innendørs-NM. Ekstra sterkt var løpet i lys av at Haavard fikk bane én i løpet. Tiden er for øvrig 3/10 bedre enn oppnådde fra blokk utendørs i sommer og er selvsagt ny klubbrekord innendørs.

Vi har gått og ventet på at Haavard Lien virkelig skulle slå til med et kanonløp på 400 meter. Under stafettmesterskapet i Grimstad sist sommer løp han en utrolig etappe hvor han endte langt ned på 48-tallet til tross «full stopp» 50 meter før mål.

Det blir spennende å følge Haavard under neste helgs NM i Steinkjer. Der blir nok konkurransen tøffere enn i fjor, men så er jo Haavard langt tøffere også!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar