Takk for støtten:

Didrik til EM for U18!

Didrik Warlo er vår mann i Tbilisi denne uken. Etter en fenomenal vårssesong der han tok 800-persen ned til 1:53.05 i tre etapper, skal Didrik i vei på denne distansen i tidenes første EM for U18. Didrik er en rå spurter og slu taktiker, så en 18-plass på listen over persene til de 33 deltagerne, behøver ikke bety at han ikke kan ta seg videre fra forsøksheatene fredag. Semifinalene går lørdag. Langt viktigere blir det å se om han er fullt restituert til mesterskapet etter at han har vært ute med skade et par uker. Men Didrik viste gryende form under Østlandsmesterskapet i helgen med 4.08 på 1500, så her er det bare å kjøre på!

Marie Skjæggestad som tok bronsemedalje i European Youth Olympics – for de samme årgangene som kan delta i EM – nettopp i Tbilisi i fjor, var også kvalifisert for deltagelse, men har slitt med sykdom i månedsvis og hadde tre andre utøvere foran seg på statistikken. Men Marie kommer sterkt tilbake og sikter seg nok inn på EM for junior neste år!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar