Takk for støtten:

Gull, sølv og bronse for Ida i Berlin!

Det var en stor helg for Ida Nesse i Berlin – først ble hun tatt ut til Paralympics i Rio og så tok hun tre medaljer under det åpne tyske mesterskapet i friidrett for handicappede! Stevnet inngår i den internasjonale Grand Prix-serien og er et av de største i verden med ikke mindre enn 56 deltagende nasjoner fra alle verdensdeler.

Ida åpnet med ny årsbeste i kule fredag og trygget dermed sin fjerdeplass på verdensstatistikken. Lørdag vant hun en klar seier i spyd – igjen på ny årsbeste på 32.15 – og troner stadig øverst på årets verdensstatistikken i F44, som er hennes klasse. Her var det dessuten såkalt åpen klasse, så Ida slo også utøvere i flere andre klasser. Ida hadde også et betydelig lengre sistekast på ca 35 meter, men det ble dessverre dømt som flatt.

Senere samme dag var det diskos som er den eneste kastøvelsen i Paralympics for F44 i år. Det var derfor ekstra viktig for Ida å lykkes her. Det var også her åpen klasse, men Ida sikret seg en fin bronsemedalje bare slått av én annen utøver i sin klasse.

I sum en fin generalprøve før Paralympics i Rio.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar