Takk for støtten:

Helene semifinaleklar på 200!

Helene Rønningen fra Tyrving har kvalifisert seg til semifalen på 200m under jr.VM i Polen.  Fra www.friidrett.no og Thore-Erik Thoresen sakser vi både bildet over og tekst:

Sykt glad for semifinaleplassen  – Men nå skal innepersen til pers!

Dette var den klare meldingen fra Helene Rønningen, som løper semifinale på 200 meter klokken 21 presis ikveld.

I heatet havnet Helene i bane to hvor svingen kan virke omtrent like krapp som hjemme i friidrettshallen på Rud hjemme i Bærum. Her har hun løpt det samme antall metere på 23,63. I heatet fredag ble det en flott annenplass, 23,92 og direkte plass i semien.

– Nei, bane 2 er ikke akkurat favorittbanen min, men jeg kan ikke gå rundt og tenke på banen. Det er bare å gjøre seg ferdig med den fortest mulig. I dag synes jeg det gikk bedre enn forventet, og selv om jeg merket jeg kom litt bakpå, følte jeg at jeg fikk kraften med meg ut av svingen.

– Overrasket over en ny semifinaleplass?

– Overrasket? Nei, jeg hadde tro på at dette skulle gå. Nå er det bare så utrolig gøy. Målet er selvfølgelig å få best mulig tid! På tide å skifte ut innepersen med en skikkelig god utepers!

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar