Tyrving – Friidrett

NM dag 2

Og så til dag to av årets Norgesmesterskap. Tyrvingutøverne er fortsatt i en god stim. I morgen er mulighetene store for enda flere gode prestasjoner og for at flere medaljer pakkes i bagasjen hjem til Bærum.

I tresteggropa i dag klarte Anna Eikebrokk (11,86) og Katarina Møgenburg  (12,12) å ta seg til morgendagens finale. Det blir spennende å se hva de kan få til! Klaffer det maksimalt kan en medalje være realistisk. Men da må vi nok se hopp opp imot 12,50m. Lykke til jenter! For de andre trestegjentene Guro, Julie og Marthe, som også var med i kvalifiseringen, måtte de ha hoppet 11,47 for å nå finalen. De var svært tett på.. (se resultat nederst)

Sprinterne doblet distansen og 200m stod for tur i dag. Helene Rønningen var eneste av våre utøvere som gikk hele veien til finalen. Og hun blir å regne som en av de største favorittene, sammen med Ida Bakke Hansen fra Sandnes IL når finalen smeller i gang i morgen kl 12.35. Christine Gloppestad hadde stang ut med sitt løp og var bare 1/100 dels sekund fra avansement til semifinale. Når det gjelder gutta, så klarte som sagt ingen å nå helt fram til morgendagens finale, men Hallgeir Martinsen (22,53), Markus Berner (22,54) og Jonas Halonen løp i semifinaler. For Jonas var det fattige 2 hundredeler som skilte han fra en finalebillett i morgen.

For Aurora Dybedokken var det i dag 1500m som stod for tur. Aurora løp i dag inn til en fin fjerdeplass med tida 4,31,35. Snaue sekundet skilte mellom Aurora og bronsemedaljør Camilla Ziesler fra Sandnes IL.  Muligens kan 5000 meteren fra gull-løpet i går ha påvirket hennes resultat i dag, men uansett en veldig bra prestasjon og gjennomføring av vår løperjente.

I morgen venter flere spennende timer med friidrett på Ravnanger stadion. I tillegg til tresteg og  200m finale for kvinner, har Tyrving utøvere med i følgende øvelser: Høyde for menn (Frederik Jahr), spyd for menn (Sondre Høiland) og 10.000 for kvinner (Karoline Skatteboe). I tillegg står 1000m stafett for tur. Her kan alt skje!  

Øvrige Tyrvingresultater i dag:

Tresteg (kvalifisering):

  • Guro Ølnes: 11,37
  • Julie Bressand: 11,45 (ny pers)
  • Marthe Haugli Røe: 11,37

200m:

  • Kenneth Guldbrandsen: 23,14 (utslått forsøk)
  • Christine Gloppestad: 26,10 (utslått forsøk)

Stav:

  • Johannes Strømhaug: 4,10 (12.plass)