Takk for støtten:

Prosenter av inntekter går vår vei

I år lønner det seg å se eliteseriefotball. I hvert fall for Tyrving som klubb. Rett før seriestart 2017 inngikk vi en avtale med Stabæk Fotball som gir oss 1,5 % av alle billettinntekter fra hjemmekamper på Nadderud stadion.

— Det er viktig for Tyrvings økonomi at vi nå møter opp på Nadderud stadion også når det ikke er friidrettsstevner, forteller vår egen styreleder Einar Drabløs. Avtalen gjelder A-lagskamper både for kvinner og menn, også i cupen.

— I tillegg til å styrke økonomien er kampene god underholdning for hele familien. Selv spilte jeg kun fotball da jeg var yngre, legger Drabløs til.

Kompensasjon

Avtalen har vært en del av forhandlingene rundt ny Nadderud stadion. Det snakkes om å flytte friidretten til Rud, og prosentinntekten som nå blir oss til del, er ment som en slags kompensasjon for planleggingen som Tyrving må gjennom før stadionbyttet. Bærum kommune var de som kalte inn partene til forhandlinger, og brakte disse i land.

— Det var kanskje snakk om et mildt press fra kommunens side. Samtidig har Tyrving har i alle år vært en god nabo for oss i Stabæk. Vi ønsker genuint å gi noe økonomisk tilbake før Tyrving eventuelt flytter til en annet bane, forteller daglig leder i fotballklubben.

Dessverre er ikke publikumstallet i Eliteserien det det var i rekordåret 2007, men kanskje nettopp du nå fikk mer lyst til å bidra til en økning?

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar