Tyrving – Friidrett

12 medaljer til Tyrving

NM innendørs 2018 ble igjen et godt mesterskap av våre utøvere. 12 medaljer ble fasiten, inkludert to stafettmedaljer. La oss ta et lite tilbakeglimt på gårsdagens andre dag fra Bærum Idrettspark:

Den store prestasjonen stod igjen Helene Rønningen for med sitt andre gull for helgen, norsk rekord og 2.beste 200m i hele Europa innendørs i år. Tiden ble strålende 23,41. Kommende helg står mest sannsynlig Nordisk landskamp for tur for Helene, som jakter på nye hundredeler ned på 23 og 7-tallet.

Gull ble det også til våre stafettgutter Jonas, Jonatan, Samuel og Syver på 4x200m med tiden 1,27,90. Ny klubbrekord! Våre stafettjenter Helene, Mari, Maria og Marie måtte takke seg til sølv i år, med tiden 1,38,27 foran Sandnes som løp inn til ny norsk rekord med 1,37,96.

I høydesvingen kunne vi glede oss over sølv til Frederik Jahr med 2,06. Også Fredrik jakter på landslagsdrakten og landskampen til helga i Uppsala i Sverige. Med 2,06 på alle medaljørene kan uttaket bli spennende, da det er to plasser i hver øvelse. Erik Lønskog fikk 1,85 og viser at teknikken begynner å sitte igjen.

På 60mhk løp Marie Skjeggestad seg til nok en medalje. 3.plass og fine tiden 8,63. Nok en medalje ble det da hun hoppet 2,61 i lengde uten tilløp. Et strålende mesterskap for Marie med hele 4 medaljer. Det blir spennende å se hva Marie kan finne på til sommeren både med og uten hekker. Men først en landskamp muligens og flere gode konkurranser innendørs. Sondre Høyland løp sitt første hekkeløp med seniorhekker og dette gjorde han virkelig på en overbevisende måte, med å løpe inn til 9,05. Ikke verst til en spydkaster å være!

Didrik Warlo var den siste av våre som tok individuell medalje på NMs andre dag på 800m MS. Didrik fant fort en fin plass bak i feltet og hadde god kontroll hele veien, før han satte inn spurten på siste runden, hakk i hel på Jakob Ingebrigtsen. 1,53,17 ble slutttiden til Didrik og en flott bronsemedalje. Sebastian og Carl Valdemar hadde også fine løp på 800m med sine tider på 2,01,23 og 2,03,77.

På 1500m løp Mina Angelero i KS. Nr 4 ble fasiten denne gang med tiden 4,31,13. Også på startstreken var våre ungjenter Astrid Bakke og Sigrid Alvik. De løp fine løp og endte opp med henholdsvis 4,54,99 og 4,58,35. På den lengste distansen hadde Einar Johan Melsom godt driv, i et sterkt heat. Slutttiden ble 8,43,47. I lengdegropa hoppa Maria Aaberg seg til en finfin 4.plass med et hopp på 5,46m. I samme finale hoppet Andrea Dammen 4,84 og endte med det på en 12 plass. I lengde uten tilløp ble det Nils Skåra som var nærmest medaljene med sitt solide hopp på 3,18 og en 5.plass. Sondre fikk her 3,06 og 9.plass. I juniorklassen hoppet både Syver og Jonatan 2,85. Maria hoppet lengst av våre i juniorklassen for jentene med 2,44, Helena, 2,36 og Celine 2,34.

Gratulerer til utøvere og trenere med et flott mesterskap!