Tyrving – Friidrett

10 medaljer på siste dag i UM

Det ble ikke ringere enn 7 individuelle medaljer og 3 stafettmedaljer på UMs siste dag. Forutenom det, ble det rapportert om mange fornøyde Tyrvingdeltagere som gjorde flotte prestasjoner oppi mot sitt beste, perser, godt lagarbeid, flinke foreldre, sjåfører og ellers support fra tribune og indre bane av flinke trenere + flink speaker på indre bane. Gratulerer til alle med en strålende helg! La oss ta en titt på dagen i dag.

I yngste jenteklasse ble det igjen en strålende dag for Sigrid Alvik som fikk gull på 1500m, med en klar seier og pers med 4,47,74. Sigrid har virkelig hatt et flott mesterskap, med to medaljer av to mulige. Kanskje hun også inspirerte Astrid Bakke, som løp inn til bronse i klassen over på samme distanse. Astrid løp på tiden 4,58,42. Videre i de tekniske disiplinene ble det også edelt metall i dag. I høyde J17 hoppet Julie Von Krogh seg helt til topps på pallen med 1,63. Anastasia Schnell i samme klasse hoppet 1,55 og endte i dag på en 5.plass, samme resultat som de to som delte 3.plassen, men med flere riv. I G18/19 i høyde, var det Erik Lønskog sin tur til å motta sin velfortjente UM-medalje. Erik hoppet 1,80 og fikk med det bronsen. Det var også ventet spenning til de som skulle løpe 200m i dag. Sigurd Clemetsen i G15, løp inn til  herlig 3.plass med tiden 24,00, mens Tobias Windjusveen, G16 fikk 2.plass med tiden 23,36. Flott løping av våre unge sprintere. Videre i klasse 18/19 viste Jonatan Greni Bjerkaas at han virkelig har klart å bevare og bygge opp formen til helga. Det ble strålende tid og pers med 21,94. Dette gav Jonatan sølvmedalje. I eldste gutteklasse hadde vi tre i finalen. Sebastian Gullien Perez var igjen tilbake på øverste trinn på pallen, med et finaleløp på 21,99. Det smakte nok godt for Sebastian som har vært borte en stund. Kenneth Gulbrandsen fikk en velfortjent sølv, også med en god tid, 22,20. Patrick Bifuko fullførte dessverre ikke finalen. I J17 på 200m var Linnea Gateman, igjen, så nære, så nære medalje. I dag løp hun inn til pers og fine tiden 25,67 og 4.plass. Maria Aaberg, også i finalen fikk denne gang 5.plass og 25,98. Flott løping av begge.

Mesterskapet ble avsluttet med 3 medaljer på 4x200m stafett. GULL i J15/17 med tiden 1,45,24 (Marie, Constance, Ida, Linnea) SØLV i G15/17 med tiden 1,35,66 (Sigurd, Haakon, Tobias, Peter) og SØLV i G18/22 med tiden 1,28,83 (Kenneth, Jonathan, Sebastian, Syver)

Det neste for friidrettgruppen blir Bamselekene i Stangehallen neste helg. Da er det våre yngre utøvere som skal i ilden, men også flere av våre UM deltagere er med på startstreken.