Takk for støtten:

Ida på pallen – 5 ganger!

Under det internasjonale friidrettsstevnet i Sharjah søndag til tirsdag, tok Ida tre medaljer . en gull, en sølv og en bronse. Første dag ble det tredjeplass i kule med 9.13 – bare ti cm bak den nye utepersen hennes fra Dubai uken før. I spyd slo hun til med gull etter et kast på 33.99. Her ble hun snytt for et mye bedre resultat da dommeren ved utkastet syntes et klart lengre kast så flatt ut og underkjente kastet! I diskos ble det 28.90 denne gangen og det var dagens lengste kast. Imidlertid er det poengberegning som avgjør rekkefølge der flere klasser kaster sammen, så det ble bare sølv å få på premieutdelingen.

Den morsomste delen av historien oppsto imidlertid på Gardermoen der Ida skyndsom var inne for snu fra Dubai til treningsleir i Spania. Hun ble nemlig stoppet i sikkerhetskontrollen fordi vekteren syntes det så mistenkelig ut med fem svære medaljer i en stabel i håndbagasjen!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar