Takk for støtten:

Tyrving blir samarbeidspartner på VU-spelen

Like sikkert som at Tyrvinglekene er vårens høydepunkt i Norge, så er VU-spelen det i Sverige. Arrangementet har nå blitt så stort at svenskene måtte se etter med-arrangører. Og hvem var vel naturligere å spørre enn Tyrving?

Tyrvinglekene er Norges største stevne med 3 768 resultater i 2017. En grunn til de mange tilreisende er selvsagt at arrangementet går så godt. Den hjelpen ønsket svenskene å sikre seg før noen andre gjorde det.

— Det er naturlig at Tyrving ser etter nye utfordringer etter å ha hatt Norges største stevne i mange år. Göteborg er heller ikke spesielt langt unna Bærum, det er kortere dit enn til Kristiansand for eksempel. Økonomisk kommer Tyrving meget godt ut av dette, selvsagt ved hjelp av dugnadsinnsatsen til våre medlemmer, forteller styreleder Einar Drabløs.

VU-spelen foregår fra 29. juni til 1. juli. Så her er det bare å velge den dugnadsøkta som passer deg best. Førstemann til mølla! Man kan velge mellom fredag formiddag og ettermiddag, lørdag formiddag og ettermiddag eller søndag formiddag. Hver familie må være med på to økter. Registrér din deltakelse på Palisoft på denne linken.

Link til VU-spelen

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar