Takk for støtten:

Innkalling til årsmøte

ÅRSBERETNING 2018

Resultat og balanse

Budsjettforslag 2019

Valgkomiteens innstilling 2019 

Referat fra årsmøte 4.2.2019

——————————————————————————————————————————————————

Friidrettsgruppens årsmøte avholdes på klubbhuset på Kadettangen i Sandvika – mandag 4. februar kl. 2000. Alle medlemmer fra 15 år er stemmeberettiget, og vi oppfordrer alle til å delta (også foreldre). Ev saker må sendes friidrett@tyrving.no innen 21.januar. Årsmøtepapirer vil bli lagt ut på www.tyrving.no cirka en uke i forkant.

Årsmøtet i IL Tyrving (hovedlaget) avholdes på klubbhuset på Kadettangen i Sandvika mandag 11. februar kl. 1900.  Forslag til saker som skal tas opp på hovedlagets årsmøte må senest 14 dager før årsmøtet sendes til Per Øhlckers – E-post: ohlckers@online.no

Velkommen!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar