Takk for støtten:

Høstens stevner og arrangement på Nadderud!

September står snart for tur og det er klart for en rekke arrangement og stevner på Nadderud stadion. Vi vil at alle våre utøvere som er med på treningene er med å deltar og melder seg på. Vi håper at foreldre i Tyrving kan stille opp noen av datoene da vi trenger funksjonærer/dommere. Kveldsstevnene varer i 2-3 timer og om deres barn/ungdommer er med å konkurrerer er det en fin anledning å bidra som funksjonær. Info om stevnene kan leses under. 

Meld deg som dommer/funksjonær/hjelper HER

Skolemesterskapet 17.september 

Det årlige og tradisjonsrike skolemesterskapet i friidrett for ungdomsskolene i Bærum braker løs tirsdag 17.september. Dette er et stort arrangement som går på dagtid og vi har absolutt behov for hjelp fra foreldre i Tyrving. Har du tid og anledning, setter vi stor pris på om du kan stille som hjelper/funksjonær!

Tyrvings høstserie (hvert stevne starter kl 1800)

3.september: Kaststevne. Slegge og diskos på kastbanen ved Nadderud Arena (Fra g/j 10 år til KS/MS + veteran) Utøvere melder på HER

10.september: Løpsstevne: G/j 10-14 år (60mhk, 600m) MS/KS (100m, 1000m, 200mhk, 5000m, 10000) Utøvere melder på HER

12.september: Hoppstevne: G/j 10-14 år (høyde) J/g 13-14 (tresteg) MS/KS (lengde, tresteg) Utøvere melder på HER

19.september: Kaststevne. Kule og spyd (Fra 10 år til KS/MS + veteran) Utøvere melder på HER

Høstlekene 4.september

Tyrvings allidrett setter opp nok en gang Høstleker for de mellom 2-9 år. Kom til Nadderud og ta med deg familien, naboer, klassekompiser eller bestevennen fra barnehagen og delta på myldrestevne med øvelsene 60m, hekk/høyde, ball og lengde. Fra 1800 til 1930 kan man hoppe, løpe og kaste så mye man vil, premier i alle øvelser og selvsagt blir det godsaker i kiosken. Tilbudet er gratis for allidrettsbarn i Tyrving. Foreldre til barn i Allidretten stiller som funksjonær. Egen mail sendes ut.

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar