Takk for støtten:

Stevnesesongen rett rundt hjørnet!

Det nærmer seg innendørssesong og stevner igjen. Fra slutten av november til slutten av mars vil det gå slag i slag med stevnehelger. Vi håper at alle våre utøvere tar del i konkurranser uansett hvilket nivå man er på. 

Terminliste og anbefalte stevner:

Anbefalte stevner for innendørssesongen og terminlisten for 2019/2020 finner man HER 

Først ut er Julestevnet 30.november fra 10 år som BUL arrangerer i Bærum Idrettspark. Bli med og meld på HER

Åpen Tyrvingbutikk i uke 48 og 50:

Med innendørssesong rett rundt hjørnet holder vi i uke 48 og 50 åpent i Tyrvingbutikken. Møt opp i 2.etg i Bærum Idrettspark, i gangen under Mesaninen. Det blir salg av Crafts konkurransetøy og nye utøvere kan hente sin hettegenser som er inkludert i treningsavgiften. I tillegg har vi et utvalg av piggsko som vi ønsker å selge til en veldig god pris. Str 40-45 mellomdistansesko og sprintsko (Adidas/Asics) Her kan julegavene sikres. Kom å kjøp!

Følgende dager blir det åpent i butikken fra 18-1930:

Mandag 25.november

Tirsdag 26.november

Onsdag 11.desember

Torsdag 12.desember

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar