Takk for støtten:

Stang ut for Ida i Para-VM

Ida Nesse har den siste uken gjort siste forberedelser til sine øvelser diskos og kule i Para-VM i Dubai.  Dessverre for Ida, denne gang, nådde hun ikke helt opp til sine mål og forventninger i mesterskapet.

Gjennom de siste månedene har Ida slitt med skader og ikke fått det grunnlaget i treningen som ønskelig. Hun var da noe spent på formen før avreise, men med mange gode kvalitetsøkter den siste tiden, hadde likevel Ida mål om å kjempe om medaljene. Og det gjorde hun. I kvinnenes kulefinale lå hun på tredjeplass i to omganger, etter å ha fått opp 9.07 i sitt fjerde støt. Men i sitt siste støt økte tsjekkiske Martina Simonova til 9.13, og gikk forbi Ida. Etter kulefinalen sa Ida følgende til til friidrett.no:

– Jeg er selvfølgelig skuffet, men etter en sesong med mye skader er ikke det tekniske helt stabilt. Slik sett er det positivt med en fjerdeplass i VM, men det er kjedelig å bli slått ut av pallen med seks centimeter i siste omgang. Men slik er idretten. Nå er jeg imidlertid skadefri, og ser fremover mot og gleder meg til vintertreningen og treningsleir i januar

I kvinnenes diskosfinale F64 (som var slått sammen med F44) ble det femteplass til Ida med 29.81, etter serien 29.62, 28.81, dødt, 29.81, dødt og 29.61.

Vi ønsker Ida lykke til med forberedelsene til utesesongen og er sikre på at hun kommer sterkt tilbake. Neste år står Para-OL i Tokyo som det aller største målet!

Foto: Runar Steinsland

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar