Takk for støtten:

Stevner i kø fremover – regner med at du stiller!

De fleste av oss har jo vært i litt ufrivillig eksil fra konkurransearenaene denne forsommeren, men nå er det plutselig mange muligheter til endelig å få på seg piggskoene, ta takk i spydet og skite seg inn på stavkassen! Muligheter for mesterskapsdeltagelse blir det også – UM for 15-17, junior-NM for 18-22 og NM for de aller beste. Felles for disse mesterskapene er imidlertid at man må ha tatt kvalifiseringskravene. Kravene finner du nesten nederst i de to filene her:

NM og junior-NM: https://www.friidrett.no/contentassets/899f46480fc34f26bc2a9ea12f6025c1/nm-reglement-2020.pdf

Husk at i disse to mesterskapene kan du i utgangspunktet delta hvilken som helst øvelse hvis du har klart kravet i minst én øvelse. (Jeg tar forbehold om at dette kan bli endret i år på grunn av karv om begrenset deltagelse på grunn av smittevernhensyn).

https://www.friidrett.no/contentassets/899f46480fc34f26bc2a9ea12f6025c1/um-reglement-2020.pdf

I UM kan du delta i den eller de øvelsene du er kvalifisert i pluss ytterligere én øvelse der du ikke trenger å ha tatt kravet. Det er ikke sikkert at denne siste regelen vil gjelde i år på grunn av smittevern og derav følgende begrensninger i deltagelsen. Husk også at UM i år bare er for de som er 15-17 år.

Husk at alle som klarer kravet til et mesterskap får delta – også de som tar kravet etter at fristen for påmelding er ute. Du kan også delta hvis du klarte kravene i forrige sesong eller innendørs. De som har klart kravet før fristens utløp, må imidlertid være påmeldt før denne fristen. Ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på i den anledning. En oppdatert oversikt over de kvalifiserte fra Tyrving finner du her: (Si fra hvis du oppdager feil eller mangler!)

Følgende større stevner er på plakaten i nærområdet i juni og juli:

  • 27.6                     Veidekke-sprinten på Lillehammer – 60, 100,150 og 200 meter for 13-senior. Mange gode løpere påmeldt allerede påmeldingsfrist 22.6)
  • 29. og 30.6         Boysen Memorial på Bislett – et stort stevne med utøvere fra NM-topp til de som akkurat kan klare et UM-krav (påmeldingsfrist 25.6)
  • 8.7                       Julistevne på Bislett for senior (15+) (påmeldingsfrist 7.7)
  • 15.7                     Sommerstevne for senior på Bislett (15+), men også korthekk for J17 og G17, G18/19 (påmeldingsfrist 14.7)

Husk at det i tillegg er en rekke lokale småstevner med ulike øvelsesutvalg, så det er ikke nødvendig å reise land og strand ut for å finne stevner og kvalifiseringsmuligheter. Dersom likevel skal reise land og strand rundt, er det flere stevnetilbud enn vanlig denne sommeren rundt omkring i landet.

Tyrving vil også kunne organisere noen spontane stevner (med en ukes varsel eller så) i tekniske øvelser (hopp og kast) hvis det er sterkt ønske om dette. Si fra til Benedikte Kallåk eller meg om dette, så skal vi forsøke å tromme sammen dommere til slike stevner.

Påmelding til stevner gjøres via Min Idrett – alternativt send en mail til friidrett@tyrving.no

Vi sees på stevnene!

Stengt for kommentarer.