Takk for støtten:

Påmelding til allidrett

Påmelding til allidrett er nå åpnet. Treningene vil foregå i Bærum Idrettspark på tirsdager fra kl.16:00-17:00 for 5-7 åringer og fra kl.17:00-18:00 for 8-10 åringer. Grunnet strenge covid-19 restriksjoner har vi et begrenset antall plass. Det er svært få plasser igjen i allidrettsgruppen for barn født 2011-2013. For 2014-2016 er det fortsatt mange ledige plasser.

Vi ønsker samtidig å informere om hvilke begrensninger som er gjeldende for innendørssesongen på bakgrunn av eksisterende restriksjoner satt av Bærum Kommune.

  • Dørene inn til Bærum Idrettspark vil være stengt.
  • Det er maks lov til å oppholde seg 60 personer i hallen til enhver tid. For at vi skal få plass er det kun lov til å være utøvere og trenere i hallen, det betyr at foreldre ikke kan oppholde seg innendørs i Bærum Idrettspark.
  • En ny gruppe får først lov til å gå inn i hallen etter at de som har oppholdt seg i hallen har forlatt bygget. Det betyr at det kan bli noe venting utenfor så det er viktig at dere er godt kledd og møter tidsnok.
  • Trenerne vil følge barna fra inngangspartiet til hallen og ut igjen.

Alle som skal delta på treningen må være registrert. Etter at påmeldingen til treningene er fullført, vil dere bli lagt til i Spondgrupper. Her må dere på hver eneste trening svare om dere skal delta eller ikke. Dette for at vi raskt skal kunne reagere på eventuelle smitteutbrudd

For påmelding trykk på lenken og registrer din deltagelse.

https://www.deltager.no/allidrett_for_barn_5_til_10_ar_innendors_20_21#init

 

Stengt for kommentarer.