Takk for støtten:

Er du Tyrving IL sin nye hovedtrener?

Tyrving IL ønsker å utvide sitt trenerteam og er på leting etter en friidrettstrener som kan ta ansvar for våre 15 og 16 åringer. Treneren vil ha hovedansvaret for «SLTH-gruppen» som består av utøvere som ønsker å trene sprint, hekk og hoppøvelser. Rollen innebærer å organisere treninger, koordinere hjelpetrenere, oppfølging av utøvere og skape et positivt treningsmiljø for våre kommende friidrettsstjerner.

Tyrving IL ønsker å gi et godt tilbud til utøvere som både ønsker å maksimere sitt individuelle potensial og de som ønsker å delta fordi de synes det er gøy og sosialt. Vi ønsker en entusiastisk og utviklingsorientert trenere til vår JR SLTH-gruppe. Gruppen består av 20-30 utøvere, og man blir enten en del av, eller får muligheten til å bygge opp sitt eget trenerteam. Treneren må ha en tydelig struktur i treningshverdagen og være grundig i sitt arbeid for å gi våre utøvere et best mulig treningsopplegg. Tyrving IL vil legge til rette for egen utvikling og skolering for å utvikle og bygge videre på sine trenerferdigheter. Lønn etter avtale.

Dersom du synes dette er interessant, send en kort søknad med vedlagt CV til friidrett@tyrving.no og merk emnet med «Søknad – hovedtrener JR-SLTH»

Stengt for kommentarer.