Takk for støtten:

Koronavettregler og kurs

Innetreningen starter fra og med mandag 5. oktober.  Det er viktig at vi alle følger de reglene som Helsemyndighetene og Idrettsforbundet har vedtatt.  Bildet over illustrerer godt dette.

  • Bli hjemme hvis du føler deg syk.
  • Vask hendene før og etter trening.
  • Hold 1 meters avstand.
  • Bruk kun egen drikkeflaske.

Spesielt for Tyrvings utøvere, gjelder det at man møter utenfor Bærum Idrettspark noen minutter før treningen skal starte.  Man går samlet inn i hallen etter at forrige gruppe har gått ut.  Kun utøvere og trenere har tilgang i hallen. Dette er regler vedtatt av Bærum Kommune og som vi som er brukere av hallen må forholde oss til.  

Idrettsforbundet har også laget et koronavettkurs, som vi er mange som bør gjennomgå – både utøvere (fra 13 år), trenere og foreldre.  Mer informasjon og påmelding via denne linken: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

Stengt for kommentarer.