Takk for støtten:

Bærum kommune åpner for innendørstrening

Bærum kommune åpner opp igjen for idrett og aktivitet for barn og ungdom under 20 år. Dette betyr at alle våre grupper kan starte innendørstrening fra og med i dag. Treningstidspunkt og sted vil være det samme som før jul.

Vi jobber med å få på plass en gruppe til i Bærum Idrettspark for å kunne gi et tilbud til de som står på venteliste. Dette fordrer at vi får mer kapasitet i hallen, vi kommer tilbake til dette så snart vi finner en løsning.

Under trening gjelder følgende regler:

  • Alle som trener må være registrert i Spond
  • Om mulig skal det holdes avstand mellom utøverne
  • Maks 20 personer i hver gruppe
  • Bruk antibac både før og etter trening
  • Ikke kom på trening hvis du er syk, har symptomer eller er i karantene.
Stengt for kommentarer.