Takk for støtten:

Nye fjes i Tyrving farger fra 2021

31. desember 2020 gikk fristen ut for å melde representasjonsovergang, og Tyrving IL er glade for at vi i 2021 vil se nye utøvere i Tyrving farger.

Ingvild Meinseth og Alice Ulla Berg har begge meldt overgang fra henholdsvis Sørild FIK og Dimna IL, og har blitt en del av elite sprintgruppen. Ingvild flyttet til Oslo for studier og i den forbindelse tok hun kontakt med Hans Rune Rønningen for å bli en del av det profesjonelle treningsmiljøet i sprintgruppen.

Ingvild er en ambisiøs og glad jente. Hun har et stort potensial, noe hun har vist gjennom å allerede være kvalifisert for U23 EM i Bergen, sier Hans Rune Rønningen.

Meinseth har stor kapasitet og for noen år tilbake tok hun bronsemedalje i U20 EM.

Hun er en som øker kvaliteten på treningsgruppen i form av at hun er dedikert og strukturert, og tar med seg en profesjonalitet som andre kan lære av, utdyper Hans Rune.

Bilde: Ingvild Meinseth i duell med Helene Rønningen fra NM 2019

 

Alice Ulla Berg har trent med Tyrving IL i 3 år, og har nå gjennomført representasjonsovergang. Sammen med Ingvild, får vi nå et sterkt stafettlag på kvinnesiden.

Alice som var litt av en ungdomsstjerne og vant alt i 15-17 årsklassen hadde stått litt still i sin utvikling, men har gledelig fått en betydelig fremgang siden hun begynt å trene med oss for 3 år siden. Vi er glade for at hun endelig har tatt steget til å bli en ekte Tyrvingutøver. Hun er gledessprederen i gruppen og man blir glad av å være i hennes nærvær. Hun gjør alltid det ekstra lille for at det skal bli morsomt på trening og er viktig for miljøet i gruppen, sier trenerne.

Som trener er det veldig inspirerende å jobbe med disse to jentene. Fordi de vil noe, de tar feedback og gjør noe med den. Begge to har et genuint ønske om å bli bedre. Dette, sammen med deres gode personligheter gjør at det morsomt og givende å være trener, understreker Hans Rune, Roy, Erik og Stephan.

Sammen med de to, har også Kim Kamanzi fra Herkules tilsluttet seg sprintgruppen.

Jeg gleder meg veldig til å begynne å konkurrere for Tyrving IL. Jeg har alltid deltatt på Tyrvinglekene og blitt kjent med mange av utøverne gjennom stevne. I og med at jeg flyttet til Oslo etter videregående, var det naturlig å søke til en nærliggende klubb. Jeg hadde kontakt med Roy Windjusveen som ønsket meg hjertelig velkommen til å trene med elite sprintgruppen til Tyrving. Jeg startet og fikk et veldig godt inntrykk, forteller Kim. Videre forteller Kamanzi at han allerede merker fremgang i treningen og understreker at det er et ekstremt godt miljø i treningsgruppen.

Bilde: Kim Kamanzi under Ungdomsmesterskapet innendørs i Bærum Idrettspark 2020.

 

Karl Fremstad som i mange år har konkurrert for Tyrving IL sin orienteringsgruppe, vil fra 2021 konkurrere med Tyrving IL logoen på brystet også under Holmenkollstafetten og på friidrettsbanen.

Karl har løpt HK-stafett for Tjalve og dessuten vært med litt på bane. I sommer løp han på 8.23 på 3000 og kommer til å være et verdifullt tilskudd for Tyrving både i HK-stafetten og i seriesammenheng fremover. Forhåpentligvis kan han også bidra til et tettere samarbeid mellom friidretts- og orienteringsgruppen med tanke på organiserte, felles løpetreninger, sier Jo Nesse

Yngre Elite SLTH har også fått to nye tilskudd. Både Henriette Collett-Østensen og Emmy Margrethe Rismark har tilsluttet seg Tyrving IL fra Sturla.

Det er flott at Yngre Elite gruppen nå har god bredde med mange lovende utøvere, utdyper Jo Nesse.

Begge jentene passer fint inn i gruppen, de trives, trener bra og sammen med de andre jentene har vi et veldig fint miljø, forteller Petra.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og ser frem til at de skal representere Tyrving IL i 2021 og mange år fremover. Vi er samtidig veldig glade for at vi har beholdt alle våre utøvere foran 2021 sesongen.

Representasjonovergang

  • Alice Ulla Berg (fra Dimna IL)
  • Henriette Collett-Østensen (fra IF Sturla)
  • Karl Fremstad (fra IK Tjalve)
  • Kim Baliruno Kamanzi (fra Herkules IF)
  • Ingvild Meinseth (fra Sørild FIK)
  • Emmy Margrethe Rismark (fra IF Sturla)

 

 

Stengt for kommentarer.