Tyrving – Friidrett

Årets siste allidrettstrening

Det ble en litt utfordrende avslutning på årets allidrett , med nye retningslinjer og stengte skoler. Likevel forsøkte vi å organisere treninger i tråd med retningslinjene og fikk gjennomført årets siste trening.

Nisseleker som i utgangspunktet skulle være et stort barnestevnet ble nedskalert til en vanlig trening med små grupper på 10-12 utøvere. Barna fikk prøve seg på 60m, 60m hekk, lengde og 200m, og det ble en fin avslutning på 2021.

«Jeg synes det har vært helt supert å trene barna i høst, og synes at vi på tross av covid, har klart å ha det moro med å utforske ulike aktiviteter i BIP», forteller hovedtrener Kristina Vatnar Lie i etterkant av siste trening. Kristina forteller videre at det har vært utrolig morsomt å bli kjent med så mange snille barn.

Vi ønsker alle deltagere på Tyrvings allidrettsgrupper en riktig god jul og godt nytt år. Vi ønsker dere samtidig velkommen tilbake onsdag 5. januar, med forhåpentligvis en bedre smittesituasjon.