Tyrving – Friidrett

Kjære alle utøvere, foreldre, tillitsvalgte og andre Tyrvingvenner

Vil ønsker å takke dere for innsatsen i 2021!

 

Det har vært et utfordrende år. Riktignok ble året litt lettere enn 2020, men pandemien preger oss fortsatt og utfordrer mye av det vi syntes er kjekt med friidrett. Mest av alt ønsker vi jo bare å dra på treninger og stevner, være sosiale og ha det moro, og skape møteplasser for våre fantastiske utøvere og alle som er glad i friidrett.

 

Heldigvis har vi fått til mye av dette. De fleste treningsgruppene er store og fungerer bra, og frafallet har vært begrenset. Vi får stadig mange nye barn og unge som vil drive friidrett. De fleste stevnene har vi klart å gjennomføre, noen i en nedskalert versjon. Det har vært mange flotte resultater, alt fra internasjonal mesterskapsdeltakelse og NM-vinnere, til hundrevis av personlige rekorder. Vi gratulerer alle sammen og fryder oss over idrettsglede i alle aldre.

 

2022 blir et spennende år. Først og fremst fyller Tyrving 100 år, og det kommer til å bli markert gjennom året. Dessuten får vi en ny flott stadion på Rud som vi gleder oss til å ta i bruk med blant annet annet junior NM 2022. Mest av alt håper vi imidlertid at 2022 ikke blir et nytt annerledes-år, men et år vi kan reise oss ut av pandemien og drive friidrett slik vi alle ønsker å gjøre det.

 

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et nytt spennende år med Tyrving.

 

Beste hilsen

Styret i Tyrving friidrett v/leder Sverre Alvik