Tyrving – Friidrett

Jensen er ansatt som ny sportslig leder

Høsten 2021 vedtok styret i friidettsgruppen at det skulle ansettes en sportslig leder i en 100 prosent stilling for å rette mer søkelys på å utvikle det sportslige tilbudet og -nivået i Tyrving IL – Friidrett.

 

Det er en glede å presentere Morten Jensen som ny sportslig leder i klubben. Jensen vil starte i sin nye rolle 17. januar. Morten vil fortsette i sin rolle som hovedtrener for Yngre Elite SLTH samtidig som han vil ha andre administrative oppgaver og være em sparringspartner med de andre trenerne i klubben.

 

«Det er mye bra jobb på gang i Tyrving IL og ikke minst en spennende fremtid. Tyrving har mye potensial og jeg ser frem til å begynne arbeidet med å videreutvikle klubben» sier Morten Jensen.

 

«Med sin bakgrunn som toppidrettsutøver og allerede god kjennskap til Tyrving, passer Morten meget godt inn i den nye rollen som sportslig leder. Vi gleder oss til at enda flere i Tyrving skal få nyte godt av hans kompetanse i årene som kommer», kommenterer styreleder i friidrettsgruppen Sverre Alvik.

 

Vi vil presentere Morten Jensen nærmere i januar.