Tyrving – Friidrett

Hertwig-Ødegaard med sterke prestasjoner i Jerusalem

Søndag 1. juli resten Jonathan Hertwig-Ødegaard og resten av den norske troppen til Jerusalem for U18 EM. Jonathan var tatt ut for å representere Norge på 110mhk og stafett.

 

Mandag sto Hertwig-Ødegaard på startstreken i forsøket på 110mhk som endte med en fjerde plass og Tyrvinggutten var klar for semifinale. I semifinalen krysset Jonathan målstreken på tiden 14.03 og satt med det ny personlig rekord på distansen med hele 31 hundredeler. Tiden var fattige fire hundredeler fra finaleplass. Hertwig-Ødegaard ble til slutt nummer 16 på øvelsen.

 

Jonathan var også tatt ut til stafett. Tidligere i dag ble stafettlaget bestående av Jonathan, Sebastian Berntsen, Even Elias Grannes Pedersen og Sindre Strønstad-Løseth klare for finale etter 1:56.73 og tredjeplass i heatet. Hvem som skal løpe finalen i morgen kveld er enda ikke avklart.