Tyrving – Friidrett

Flott Tyrving-innsats på Nordisk mesterskap

Tyrving stilte med 4 utøvere på Nordisk mesterskap, som ble avholdt i helgen i Malmø.  Først ut var Hedvig Kallåk (til venstre på bildet) i høyde – Hedvig hoppet flott 1,76m i 2. forsøk. Vinneren i Hedvigs klasse klarte også 1,76, men dessverre hadde Hedvig flere nedrivninger underveis, og det ble derfor en meget flott nr. 2 i det Nordiske mesterskapet i U20 klassen.

Jonathan Hertwig-Ødegaard som for nylig deltok til EM U18 i Jerusalem, løp på de litt uvante høye hekker på 99,1cm i U20 klassen. Jonathan imponerte stort og løp inn en flott 4. plass i et meget sterkt heat, og med en flott ny personlig rekord på 14,43s.

Miranda Lauvstad (til høyre på bildet) var tatt ut til å delta i lengde. En disiplin Miranda har satset litt på i det siste, med stor suksess. Under helgens Nordiske mesterskap i Malmø slo Miranda til, og hoppet for første gang over 6m og fikk notert 6,02m. Dette rakk til en flott 4. plass og en meget flott ny personlig rekord. Miranda skal etter sommeren til USA for å studere der.

Siste Tyrving-utøver i aksjon var Sigurd Clementsen på 400m hekk. Sigurd valgte siste år å forsøke seg på denne krevende distanse med suksess og stor fremgang. Under helgens konkurranse blåste det mye, og det var veldig svært for Sigurd å få stegene til å stemme i den kraftige motvind han møtte på første langside. Sigurd fightet hele veien som vi kjenner han, og kom i mål på 6. plassen på tiden 57,33s.

De Nordiske mesterskaper (U20 og U23) var både individuelle og en lagkamp – i lagkampen endte jentene på en samlet 3. plass og guttene på en samlet 2. plass.  Vi er veldig stolte av våre utøvere som representerte Norge på Nordiske mesterskaper, og gleder oss til å følge de i fremtiden.