Tyrving – Friidrett

Tyrving-utøver er uttatt til U20 VM i Cali, Colombia

Sigrid Alvik er uttatt til U20 VM i Colombia. Sigrid er uttatt på favorittdistansen 3000m hinder, etter at hun flott kvalifiserte seg med tiden 10.22,92 på VU-spelen tidligere i sommer.  Sigrid har tidligere deltatt og utmerket seg flott ved internasjonale mesterskaper – I 2021 deltok hun i U20 EM i Tallin, og kvalifiserte seg til finalen, hvor det ble til en flott 7. plass.  Vi gleder oss ved denne fornemme uttakelse til U20 VM, og ser frem imot å følge Sigrid i Colombia fra 1. – 6. august. Masse lykke til Sigrid.

 

Utover Sigrid, har både Hedvig Kallåk og Miranda Lauvstad forsøkt å kvalifisere seg til mesterskapet. Begge jentene måtte sette nye personlige rekorder for å kvalifisere seg.  Hedvig var meget nære, og var bare 2cm fra kravet på 1,81cm. Hun perset flott på veien, og har nå en flott ny pers på hele 1,79cm. Vi gleder oss til resten av sesongen og fremtiden.  Miranda var egentlig ikke en kandidat for dette U20 VM. Men hun bestemte seg allikevel for å forsøke. Dette ble en meget flott reise, og med mange flotte perser underveis. Nå er den nye persen til Miranda 6,02m i lengde!! Kravet til U20 VM var så sterkt som 6,12m.  Miranda reiser etter sommeren til USA og studerer.