Tyrving – Friidrett

Dag 2 av UM i Trondheim

Det ble en travel dag 2 under UM i Trondheim. Totalt ble det tre medaljer som gjør at Tyrving nå totalt har 12 medaljer i mesterskapet. Fire utøvere tok seg også videre til finale på 200m søndag.

Sigurd Clementsen var første Tyrvingutøver på podiet lørdag. Etter en tett finale på 400mhk, stakk Clementsen av med gullet i G18-19. Tyrvingutøveren krysset målstreken på tiden 55.77.

«Sigurd løp en fantastisk 400mhk. Han holdt på å tryne på 9. hekk, men fikk likevel på imponerende vis løpt gullet hjem» – forteller Morten Jensen om Sigurds prestasjon.

Medalje garantisten Markus Le Fjeld var også i aksjon lørdag. Først sikret han seg gullet på 100mhk med tiden 13.69. Like etter hoppet han 6.20 og fikk med det sølvet i lengdekonkurransen for G15. Dagen ble avsluttet med at Le Fjeld tok seg videre til finalen på 200m.

Sammen med Le Fjeld, tok også Camilla Dahl Kristiansen, Christian Nicholas Wright og Jonathan Hertwig-Ødegaard seg videre til finalen på 200m søndag.

«Det har vært mange flotte prestasjoner i dag, men må nesten trekke frem Markus Le Fjeld. Markus har hatt fult program fra i dag tidlig til ikveld. 100mhk forsøk, 200m forsøk, 100mhk finale, 200m semi og avsluttet med en lengde konkurranse. Gull på hekk og videre til finalen på 200m i flott stil, og en flott sølvmedalje i lengde som avslutning» – forteller sportslig leder Morten Jensen.