Tyrving – Friidrett

Dag 3 av UM i Trondheim

Ungdomsmesterskapet 2022 i Trondheim er over for denne gang. Med bussen på vei sørover er totalt 16 medaljer i ulik valør.

Søndagen startet tidlig for Hedvig Kallåk som skulle i aksjon allerede kl. 09:10 for sin høydekonkurranse. Kallåk leverte som forventet en solid konkurranse og sikret seg gullet i J18/19 klassen med et hopp på 1.73.

Jonathan Hertwig-Ødegaard som allerede hadde pakket en del medaljer ned i kofferten sikret seg søndag 2 nye. Under diskoskonkurransen for G17 tok han sølvet med et kast på 46.19m. Hertwig-Ødegaard løp også en av etappene for U20 laget som tok sølv på stafetten.

Det gjordet også Markus Le Fjeld, som i tillegg til sølvet på stafetten stakk av med gull på 200m i G15 med tiden 22.70.

I tillegg til Le Fjeld og Hertwig-Ødegaard var Christian Nicholas Wright og Sigurd Clementsen på sølvlaget til Tyrving. I U20 for kvinner stilte Tyrving med to lag. Kallåk, Carlsen-Brown, Baastad Berg og Kristiansen løp Tyrvings lag inn til en 5. plass søndag formiddag.

«Helgen har vært fantastisk. Flott fight, gode resultater og en velig fin stemning kjennetegner dette mesterskapet. Utrolig gøy å følge utlikningen til denne gjengen» forteller Sportslig leder Morten Jensen etter en lang og høy intensiv helg.

Totalt gjennom mesterskapet har Tyrving samlet 8 gull, 7 sølv og 1 bronse.