Tyrving – Friidrett

Høstleker 2022

Onsdag 28. september er det klart for Høstleker på den nye friidrettsstadion på Bærum Idrettspark. For samtlige medlemmer på Tyrving IL – Friidrett sine allidrettsgrupper er det gratis å delta. I tillegg kan dere invitere med en venn kostnadsfritt. Disse må meldes inn på forhånd via dette skjema: https://survey.easyquest.com/t5dFXN

 

Svarfrist er mandag 26.09.

 

For deltagere som ikke er medlem av Tyrving IL – Friidretts allidrettsgrupper kan man melde seg på via denne lenken: https://www.deltager.no/event/hostleker_2022_28092022#init

 

Det vil bli salg av kaffe til foreldre og muligheten for å kjøpe Tyrving IL tøy. Alle medlemmer av Allidretten i Tyrving IL – Friidrett vil også få utdelt Tyrving t-skjorten som er inkludert i treningsavgiften.

 

Alle foreldre som har registrert at de kan bidra som funksjonærer under Høstlekene i påmeldingen til allidretten vil bli kontaktet/få informasjon om funksjonæroppgaver.

 

Høstleker er et lavterskeltilbud med manuell tidtaking. Alle deltagere får utdelt et startnummer der resultatene skrives opp etter endt øvelse. Øvelsene som arrangeres under Høstlekene er; 60m 60m hekk, lengde og liten ball.

 

Arrangementstart:

4-7 år: 17:00-18:00

8-12 år: 18:00-19:00

 

Startnummerutdeling og funksjonærmottak vil finne sted på toppen av tribunen. Det blir premiering til samtlige deltagere.