Tyrving – Friidrett

Marius slutter i Tyrving

Marius Igesund slutter som daglig leder i Tyrving friidrett, og vi søker ny administrativ leder (vi-soker-ny-administrativ-leder).

 

̶  Vi er lei for at Marius slutter som daglig leder i Tyrving friidrett etter 2 ½ år i jobben. Han har gjort en flott jobb for klubben i en svært krevende periode under pandemien, og også hatt en nøkkelrolle i overgangen til ny stadion. De aller fleste i Tyrving har lært Marius å kjenne som en svært trivelig og imøtekommende daglig leder, og han etterlater seg et stort savn nå som han flytter videre, sier Sverre Alvik, styreleder i Tyrving Friidrett.

 

-Jeg er takknemlig for at jeg tilbake i 2020 fikk muligheten til lede og utvikle Norges største friidrettsklubb. Som daglig leder i Tyrving IL – Friidrett har jeg møtt og fått samarbeide med mange kompetente og kunnskapsrike mennesker som har lært og gitt meg masse kunnskap som jeg vil ta med meg videre i mitt yrkesliv, sier Marius Igesund.

 

Siden Marius ble ansatt har Tyrving friidrett også ansatt en sportslig leder (Morten Jensen) som har ansvar for den sportslige satsningen. VI her derfor besluttet å lyse ut Marius’ jobb som Administrativ leder, som er en tydeligere to-deling av ansvaret mellom det sportslige og administrasjon/arrangement/marked. Stillingen er nå utlyst, og vi håper å ha ny administrativ leder på plass i løpet av våren.