Tyrving – Friidrett

Sterke prestasjoner under dag 1 av NM innendørs

Dag 1 av NM innendørs nærmer seg slutten og vi kan se tilbake med en innholdsrik dag med flere personlige rekorder og ikke minst 5 medaljer.

Ida Yessica Nesse var tok Tyrvings første medalje i mesterskapet med en 1. plass i kule i KS para klassen med ett støt på 9.59 og sesong beste. Ikke lenger etter var Thomas Skalstad-Aaker i gang med høyde uten tilløp i U20 klassen og med ett hopp på 1.55 sikret han seg bronsemedalje i øvelsen.

Ann Selda Deliler tok sølv på 60m i para klassen for kvinner med tiden 11.05 som også er ny personlig rekord for Tyrvingutøveren. På 60m for kvinner hadde forhåndsfavoritten Helene Rønningen tatt seg til finalen og Rønningen innfrir. Med tiden 7.32 krysser hun målstreken først og setter ny personlig rekord og tar Tyrvings 2. gull under mesterskapet.

På 1500m for kvinner sto Sigrid Alvik på startstreken og løper over målstreken på tiden 4.30.35 og sikrer Tyrvings 3. gull under første dag av NM innendørs i Bærum Idrettspark.

Kule/KS Para/Ida Yessica Nesse 1 9.59 (SB)