Tyrving – Friidrett

NM i Bærum Idrettspark er over

NM innendørs i Bærum Idrettspark ble avsluttet i dag. Det var også søndag mange flott Tyrving resultater å se tilbake på.

Søndagen ble innledet av Le Fjeld brødrenes familieduell i lengde uten tilløp i U20 klassen for menn. Sigmund klinket til med ett hopp på 3.02 og sikret Tyrvings første medalje for dagen med sølv i øvelsen.

For en uke siden var Hedvig Kallåk i aksjon med flagget på bryste under landskampen i Sverige. Etter en litt trøblet uke klarte hun likevel å ta bronse under NM med et hopp på 1.63,

Kallåk var ikke eneste Tyrvingutøver som konkurrerte med flagget på bryste forrige helg. Helene Rønningen og Sigrid Alvik representerte også Norge i Sverge. Førstnevnte kvalifiserte seg til finale på 200m i går, og under dagens finale, løp hun inn til en 2. plass på tiden 23.90. Alvik som tok NM gull i går på 1500m stilte på startstreken under 3000m i dag. Alvik løp inn til ny personlig rekord og en 4. plass på tiden 9.31.28.

Tradisjon tro ble NM avsluttet med stafett. For gutta var det Sigmund Le Fjeld, Sigurd Clementsen, Jonathan Hertwig-Ødegaard og Kim Kamanzi som skulle representere Tyrving. Gutta løp inn til en 5. plass på tiden 1.32.24. For Tyrvings kvinnelag var Mille Berg, Camilla Kristiansen, Ida Leir og Kaja Carlsen-Brown tatt ut. Jentene løp inn til en sterk 4. plass på tiden 1.45.06.

Lengde/Heat 2/KS/Kaja Carlsen-Brown 5.36 (q)