Tyrving – Friidrett

Glade barn og ungdommer til årets Bamseleker

Bamselekene 2023 var en fin opplevelse for samtlige deltakere og trenere! Tyrving sin «base» i hallen blomstret av glade Tyrving barn som var klare for å konkurrere i alt fra kule til 600m. Det var morsomt å se hvordan barna taklet stresse ved å konkurrere for noen første gang, og hvordan gruppa heiet på hverandre. Tyrving var ofte oppe på pallen, og «basen» ble fort fylt opp av mange bamser. Siste øvelse på lørdag var stafett. Tyrving stilte som vanlig med mange lag, og alle gjennomførte med glans. En Bamserekord fikk vi også!

På vandrerhjemmet spiste alle en stor porsjon taco, før dagen var over.

Allerede 10:00 var vi tilbake i hallen søndag morgen. I løpet av søndagen var det mange nye personlige rekorder, og enda flere Bamser! Det så ut som om alle koste seg og hadde det gøy. Nye vennskap ble til og friidrettsglede blomstret!

Stor takk til trenere og ledere som bidrog til denne flotte helgen :)