Tyrving – Friidrett

UM dag 3

Søndagen startede med 200m forsøk. Her var det mange flott innsatser. Videre til finalen kom Camilla Dahl Kristiansen KU20, Sigurd Clementsen MU23.

Markus Le Fjeld som i går sikrede seg finaleplassen på 200m i G16, løp sjansen sin, og gav absolutt alt fra start. Markus holdt helt til mål, og kom i mål på 2. plassen i tiden 22,90s

Camilla Dahl Kristiansen som løp på en flott ny pers i forsøket, løp seg inn på en flott 5. plass i finalen i KU20 gruppen. Sigurd Clementsen løp seg også inn på en 5. plass i MU23 klassen.

På 1500m stilte Tyrving sterkt opp, og alle utmerket seg ved enten å ta medalje eller slå pers. Eirik Alvik slo til og tok en bronsemedalje i G17. Linnea Låhne viste sin høye klasse, og tok sin 2. gullmedalje under UM. Trenings kameratene Lewis Kjemhus og Magnus Lindhjem-Godal løp seg inn nye perser og tok 5. og 6. plassen.

Lina Svarlien som allerede hadde tatt 3 medaljer, stilte opp i høyde i J15 og hoppede seg til enda en medalje, med resultatet 1,53m ble det sølv.

Kaja Carlsen-Brown og Sophia Borgen kvalifiserte seg begge til finalen i lengde i KU20. Sophia hadde et par gode forsøk, men fikk det ikke helt tilløpet til å stemme. Sophia fik notert 4,79m og sluttede på 10. plassen. Kaja kjempede også med tilløpet i de førte 3 runder, men fikk styr på stegene og da hun endelig traff planken ble det til hele 5,51m som rakte til en flott 2. plass.

Sigmund Le Fjeld som har vist stor fremgang i år med stabile resultater, viste han har et godt konkurranse hode. I en meget tett konkurranse trakk Sigmund seg seierrikt ut med en meget flott ny pers på 6,67m.

Som alltid avsluttes UM med 4*200m stafett. Her stilte Tyrving med 3 lag.

G15-17 stilte med Markus Le Fjeld, Axel Mjør, Benjamin Carlsen-Brown og Martin Gjørvad. Guttene gav det siste de hadde igjen etter en lang helg. Guttene kom i mål i tiden 1.34,21s, som rakte til 4. plassen – kun 0,03s fra bronsemedaljen.

MU23 stilte med Sigmund Le Fjeld, Sigurd Clementsen, Kristian Drabløs og Kim Kamanzi. Her lå de lenge på 4. plassen, men Kim på siste etappe ville ha med seg bronsemedaljen hjem, og løp en meget flott 200m og sikrede 3. plassen til laget.

KU20 stilte med Sophia Borgen, Kaja Carlsen-Brown, Camilla Dahl Kristiansen og Eline Folvik. Jentene gav alt de hadde igjen og var veldig nære enda en medalje. Det endte med en 4. plass i tiden 1.46,67s.

Tyrving tok til sammen hele 20 medaljer – 11 Gull – 6 sølv – 3 bronse!!!

Vi gratulerer alle med flott innsats og en flott sosial helg i Ulsteinvik.