Tyrving – Friidrett

Husk å melde deg på stevner!

Vi håper alle har hatt en fin sommer, og nå er klare for friidrettstrening og konkurranser igjen.  Merk at hvis ikke annen beskjed er gitt, så starter fellestreningene igjen fra og med uke 34 – samme tider som før sommeren.

Annen halvdel av sommersesongen er godt i gang og de første påmeldingsfristene er i ferd med å løpe ut. Vi håper derfor at så mange som mulig kaster seg på tastaturet og melder seg på til de viktige stevnene fremover. Husk at startkontingenten i banestevner dekkes av Tyrving hvis du har betalt treningsavgift, så da er det bare å stille til start og få mest mulig igjen for både treningsinnsats og kontingent!

Dette er de viktigste stevnene fremover:

.

Norgeslekene på Jessheim 11.-13.8  Alle klasser – påmeldingsfrist i dag, 4.8. Viktig stevne for kvalifisering seg til Lerøyleker, Junior-NM og UM
Nittedalslekene i Nittedal 19.-20.8  Alle klasser – påmeldingsfrist 15.8. Her rekker du å kvalifisere deg til UM og Lerøylekene!
Junior-NM i Sandnes 25.-27.8   Utøvere født 2001-2008. Her er det kvalifiseringskrav. Påmeldingsfrist 15.8.  Husk også å melde deg på fellesturen til Sandnes – frist 10.8.
UM i Bergen 8.-10.9               Utøvere født 2004 – 2008. Også her er det kvalifiseringskrav. Påmeldingsfrist 29.8.  Info om fellestur kommer i løpet av en ukes tid.

 

Husk at i junior-NM kan du delta i hvilke øvelser du vil forutsatt at du har klart kvalifiseringskravet i minst én øvelse. I UM kan man delta kun i den eller de øvelsene der man har tatt kravet, men i tillegg kan man delta i én ekstra øvelse. Link til listen over mesterskapskvalifiserte finner du her.

 

I tillegg til disse større stevnene, minner vi om Tyrvings egne småstevner i Bærum Idrettspark 12.9 (løp), 13.9 (hopp) og 19.9 (kast) samt en rekke stevner rundt omkring i nærområdet. Still opp i disse stevnene og jakt på personlige rekorder. Vi kommer nok til å arrangere flere stevner enn dem som er vist over frem mot jul – både inne og ute, så vel møtt til trenings og stevner i tiden fremover!

Er det problemer med påmelding via Isonen.no – så send oss en mail med øvelsene du vil delta på.